Bouwkundig ontwerp en advies

U wilt gaan bouwen of verbouwen

U wilt gaan bouwen of verbouwen, in de eerste instantie is er dan de vraag wat u wilt gaan bouwen of hoe u precies wilt gaan verbouwen. Het kan natuurlijk ook dat u al plannen heeft gemaakt.

Als u gaat bouwen of verbouwen is het altijd verstandig een set tekeningen van uw plannen te laten maken, in sommige gevallen is dit ook verplicht. Dit is verstandig om onder andere de volgende redenen:

 • Het vinden van het juiste ontwerp.
 • Het beperken van faalkosten.
 • Voor het aanvragen van offertes.
 • Om de kwaliteit te waarborgen.

Als bouwkundig ontwerp- en adviesbureau kunnen wij voor u het gehele ontwerptraject tot en met de vergunningsaanvraag uit handen nemen. Ook kunnen we aan de gang gaan met eventuele uitgangspunten die u al heeft.

Contact opnemen


Onze diensten


Vergunningcheck

Ook kan het dat u eerst wil weten wat voor u de mogelijkheden zijn qua bouwen, of u vergunningvrij kunt bouwen, of dat een vergunning benodigd is. In dat geval kunnen wij dit voor u checken! Kijk hiervoor op de volgende pagina: Vergunningcheck

Weet u nog niet welke van bovenstaande diensten u nodig heeft, dan kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen!

 • Voor mij heeft Profectum Engineering In een korte tijd 2 bouwtekeningen gemaakt Waarvan 1 met een vergunning Ik ben zeer tevreden! Alles word snel geregeld en de communicatie is super!

  Aannemingsbedrijf L. de Witte

 • Fijne ervaring gehad met profectum engineering, er word proactief meegedacht met het bedenken/opzetten van bouwplannen waardoor er voor ons veel zorg en stress ontnomen werd. Wij zijn tevreden met het opgeleverde werk!

  Azzouz

 • Mijn ervaring met Bas van Profectum Engineering kan ik in het kort samenvatten, de aanvraag van mijn mijn omgevingsverunning is heel prettig en zeer professioneel verlopen. En scherp geprijsd.

  Paul

 • Zeker een aanrader! Bas Lazeroms heeft ons snel en netjes geholpen met het maken van een tekening en aanvragen van de vergunning. Reageert heel snel en is zeer behulpzaam. Heel erg bedankt.

  Peter en Regina

 • Voor mijn bedrijf aan huis heeft bas de vergunning snel en goed in orde gemaakt!

  Naomi van Zundert

 • Ik had de uitdaging dat ik een relatief klein project had, waar wel een heel vergunningstraject en meerdere disciplines bij zat. Namelijk een een schuur in de tuin met kelder eronder. Via Google een aantal partijen benaderd, Bas was de enige die mij persoonlijk benaderde en daarbij een aanbieding deed voor begeleiden van het hele vergunning traject. Na opdracht goed contact waarna binnen een maand de tekeningen en constructie berekening zijn gemaakt en de aanvraag is ingediend. Ik ben dik tevreden, bedankt Bas.

  Alex Maan

 • Constructieberekening en aanvraag bij gemeente laten regelen door Profectum. Vergunning in een keer afgegeven. Contact met Profectum prima en vlot.

  van Rhijn