Klanten aan het woord

Hier ziet u hoe de klanten van Profectum Engineering het contact ervaren hebben. Bent u zelf ook een klant, deel dan alstublieft uw referentie hieronder.

Schrijf referentie

Jouw referentie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verbouwing nieuwe kap naar rieten dak. Met Bas Lazeroms is de afspraak gemaakt het gehele trajekt van ontwerp tot bouwvergunning en uitvoering op zich te nemen. Ontwerp moest op zeer korte tijd gerealiseerd worden ,alsmede indiening voor bouwvergunning. De inzet , kwaliteit en het meedenken is ongekend groot en goed geweest. Kontakten met de gemeente en de rietdekker wat betreft konstrukties is perfekt verlopen. Bouwvergunning binnen 6 weken gerealiseerd en start bouw is nu gaande. De begeleiding tijdens de verbouwing door Profectum Engineering is heel goed en deskundig. Realisatie van het hele gebeuren voldoet meer dan we verwacht hadden en last but not least is dit mede te danken aan de samenwerking van Bas met de diverse partijen. Het is niet de eerste keer dat Profectum dit presteert! Een meer dan tevreden opdrachtgever.

Cor Rockx - Installatiebedrijf de Kraan

Voor ons huis heeft Profectum Engineering de aanbouw verzorgd van het begin tot het einde. Alles was keurig en tijdig geregeld m.b.t. het aanvragen van de bouwvergunning. Al onze wensen zijn gerealiseerd en ik was ook heel erg blij met de 3D animatie die Profectum aanbood voor ons te maken voor de start van de werkzaamheden.

Irene Alblas Broos

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, onze ideeen zijn keurig uitgewerkt en alles was zeer verzorgd. Ook het aanvragen van de bouwvergunning en de contacten met de gemeente zijn bij Profectum in goede handen.

Pierre van der Vloet

Een prettig, jong en dynamisch bedrijf om mee samen te werken.

Werkvoorbereiding - Aannemersbedrijf van Agtmaal BV

Voor ons tuinhuis - een eikenhouten kapschuur - heeft Bas Lazeroms de tekeningen alsmede het contact met de gemeente Halderberge verzorgd. Dit was een moeilijke klus omdat wij te maken hadden met het persoonsgebonden overgangsrecht wat op ons perceel gevestigd was. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden en gaan binnenkort starten met het project!

Cees en Wiesa van Bavel

Bas Lazeroms heeft voor ons tekeningen gemaakt voor het veranderen van onze voorgevel. Daarnaast heeft hij de aanvraag voor de bouwvergunning bij de gemeente Halderberge gedaan. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden, de uitvoering en het contact met Profectum engineering. In een korte tijd is ons idee op papier gekomen waarbij de communicatie goed verliep. Ook waren er korte lijntjes met andere disciplines zoals constructeur en aannemer, wat het allemaal net even wat makkelijker maakt. Hopelijk kunnen we binnenkort starten met het project.

Wendy en Jay

Bas heeft de tekeningen gemaakt voor onze dakopbouw. Deze waren vrijwel in een keer goed. En kon zo direct mijn vergunning aanvraag door hem laten doen. Top geregeld. Voor een betaalbare prijs!

Fam. Gayadien

De hele indeling van het huis omgegooid zowel de beganegrond als de verdieping. Ook een nieuwe kozijnindeling in de gevels. Met de hulp van Bas Lazeroms is alles helemaal goed gekomen!

Robin Pellis

Bas heeft voor ons de tekeningen gemaakt voor het wijzigen van het bouwvlak. Alles was snel geregeld. Wij zijn erg tevreden.

Ria en Leen Verhoeven

Omdat er van onze woning geen documenten meer waren heeft Bas voor ons een nette plattegrond tekening gemaakt van zowel de bestaande als de nieuwe situatie (na verbouwing). Daarbij heeft Bas ook het indienen van de omgevingsvergunning verzorgd. Ook heeft bas een constructieberekening voor een eiken balk verzorgd ter vervanging van een draagmuur.

van Rijsbergen

Gevonden via internet! Bas heeft voor ons de tekening en aanvraag gedaan voor de vergunning van een aanbouw. Via mail en berichtjes was er een fijne en vlotte samenwerking. Super!

Familie Bulkmans

Voor het verbouwen van onze garage bleek eigenlijk op het laatste moment toch bouwkundige tekeningen nodig te zijn om de vergunning hiervoor te verkrijgen. Ondanks alle drukte vond Bas toch tijd om ons heel snel te helpen en binnen no time was alles geregeld, ook het leveren van de benodigde stukken aan de gemeente. Kort daarna viel de goedkeuring van de gemeente op de mat. Bedankt Bas, voor de snelle en soepele samenwerking.

Martin Koenderink

Ik had de uitdaging dat ik een relatief klein project had, waar wel een heel vergunningstraject en meerdere disciplines bij zat. Namelijk een een schuur in de tuin met kelder eronder. Via Google een aantal partijen benaderd, Bas was de enige die mij persoonlijk benaderde en daarbij een aanbieding deed voor begeleiden van het hele vergunning traject. Na opdracht goed contact waarna binnen een maand de tekeningen en constructie berekening zijn gemaakt en de aanvraag is ingediend. Ik ben dik tevreden, bedankt Bas.

Alex Maan

Voor de renovatie van onze stal hebben we gevraagd of Bas Lazeroms voor ons plan de bestaande en nieuwe situatie uit kon tekenen. Hij is hierbij gekomen met een slimme aanpassing om de stal te vernieuwen. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk!

Arjen de Beer

Voor mijn bedrijf aan huis heeft bas de vergunning snel en goed in orde gemaakt!

Naomi van Zundert

In contact gekomen met Bas Lazeroms om het tekenwerk en de complete vergunningsaanvraag te doen voor het realiseren van 2 appartementen in een voormalig kantoorpand. Na het telefonisch contact vrij snel een afspraak kunnen maken om alles door te nemen en het pand te bezichtigen. Daarna was binnen twee weken alles klaar en heeft hij het, na overleg, ingediend bij de gemeente. Bas is altijd goed te bereiken en als je een vraag hebt of je wil iets uit laten zoeken gaat ie daar direct mee aan de slag en meestal de zelfde of volgende dag al een antwoord. Iets wat ik heel fijn vind. Verder zeer professioneel en voor een reële prijs. Even wachten tot het goedgekeurd is bij de gemeente maar aan het werk van Bas Lazeroms zal het zeker niet liggen. Top en volgende keer zal ik hem weer benaderen!

Klusbedrijf P. Buijs

Bas heeft ons geholpen met het controleren van de bestemmingsplan voor het bouwen van een garage bij ons huis. Ook heeft hij een check gedaan hoe er eventueel vergunningsvrij gebouwd kon worden. Dit heeft hij snel en vakkundig gedaan. Mochten wij verder willen gaan met een vergunning aanvragen gaan wij dit zeker via Bas doen. Mocht je aan een bouw project willen beginnen raden wij Bas Lazeroms zeker aan.

Sabine Ben Aziza-Groenewout

Bas heeft goed ingespeeld op onze behoefte, namelijk snel een rapportage gemaakt om een conflict over een vergunningsvrij bouwwerk te voorkomen, we waren er erg blij mee. Rapportage is ook zeer uitputtend gemaakt, dat geeft rust.

Daniel Vuijk

Verbouwing nieuw geïsoleerd dak, dakkapel en afwerking in Keralit. Met Profectum Engeneering is de afspraak gemaakt het gehele traject van ontwerp tot bouwvergunning op zich te nemen. Ontwerp, tekeningen zijn op zeer korte tijd gerealiseerd. Het indienen van de bouwvergunning en contact met de gemeente is goed verlopen. Ik ben zeer tevreden met Bas zijn inzet, openheid, eerlijkheid en goed luisterend oor om dit traject met tevredenheid af te sluiten. En alles voor een nette correcte prijs uitgevoerd. Dank je Bas.

Loran van de Klundert

Having imagined my dream home in my mind I wanted to get it down on paper. I sketched the basic plan out but it lacked detail and dimension. I approched Bas Lazeroms at Profectum Engineering to see if he could help me. We had a meeting where he listened to my hopes and descriptions for my home and its layout, he looked at my drawings and suggested that a 3D rendering would be a practical next step. After what I considered to be a short period of time and for a very reasonable fee, Bas produced for me nothing short of a piece of magical artwork. In the video I walked through each level of my dream home with amazing detail. The idea in my head was not only as I had imagined but enhanced with outstanding graphics. Dimensionally accurate, the 3D rendering is not only to scale but is a giant leap forward towards my dream becoming reality. Very exciting and useful. I cannot thank Bas enough for his job well done. 100% customer satisfaction.

Stoyd Boyd

Constructieberekening en aanvraag bij gemeente laten regelen door Profectum. Vergunning in een keer afgegeven. Contact met Profectum prima en vlot.

van Rhijn

Netjes geholpen met de vergunning- en bestemmingsplancheck, ook een duidelijke uitleg. Bedankt.

Patrick Nederlof

Bas gebeld met de vraag of hij voor mijn klant een stalen balk wil berekenen. Hij heeft een afspraak gemaakt en daarna een vakkundig rapport van wat voor balk er in moet. Ook is hij voor mij al meerdere dingen aan het tekenen en berekenen. Top gozer die goed bezig is.

Bouwbedrijf G.Broos

Zeker een aanrader. Altijd netjes contact en zeer behulpzaam met problemen op lossen of lastige vragen beantwoorden.

Bjorn Van Nassauw

Onverwachts werden we geconfronteerd met volgens de Gemeente "overbebouwing". Geadviseerd werd om een schetsplan te laten maken. Hierop hebben we contact gezocht met Profectum Engineering en Bas Lazeroms heeft het meteen voor ons opgepakt. Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het inmeten van de bouwwerken en onverwachts snel dezelfde dag nog de berekening en tekening. Fantastisch! Het pakte goed uit voor ons, want we vallen binnen de maximale oppervlakte bebouwing en door de snelle service van Bas kunnen we nu snel de Gemeente informeren. Bas, we zijn zeer tevreden met de hele gang van zaken. Bedankt !!

Gabriels

Dank voor de snelle levering van de bouwtechnische berekening/tekening en je kundige adviezen! De verbouwing heeft zodoende geen vertraging opgelopen.

Arnold Bruinsma

Zeker een aanrader! Bas Lazeroms heeft ons snel en netjes geholpen met het maken van een tekening en aanvragen van de vergunning. Reageert heel snel en is zeer behulpzaam. Heel erg bedankt.

Peter en Regina

Wij hebben een berekening laten maken voor het doorbreken van een draagmuur en zijn erg tevreden. Goede communicatie en duidelijk document van waaruit de bouwvakkers mee aan de slag konden.

van Loenen

Bas heeft voor ons de tekeningen gemaakt en de vergunning aangevraagd. Hij heeft zijn afspraken nagekomen en was altijd snel met antwoorden als we vragen hadden. We raden hem zeker aan als je een tekening nodig hebt en ondersteuning bij het verkrijgen van een vergunning.

Leendert van't Veer

Wij zijn heel tevreden over zijn dienstverlening. Kan heel goed de wensen omzetten in concrete uitwerkingen. Is pro actief, reageert snel op vragen, wat heel veel vertrouwen geeft. Wij zijn blij dat we voor hem gekozen hebben.

Fam van Bilsen

Mijn ervaring met Bas van Profectum Engineering kan ik in het kort samenvatten, de aanvraag van mijn mijn omgevingsverunning is heel prettig en zeer professioneel verlopen. En scherp geprijsd.

Paul

Erg prettig geholpen. Luistert goed naar wat je wilt, komt zelf ook met ideeën aan waar wij veel aan hadden. Secuur en komt afspraken na. Al met al , zeer zeker aan te bevelen .

Zwanenburg

Een hele goede ervaring gehad en heel veel hulp gehad . En ook bereid om mee te denken ! Al met al een top bedrijf die ik zeker kan aanraden !!

Gulmez

Ik waardeer enorm je inzet en je werk. Je wist precies wat ik wilde. Met jou inzet was het goedgekeurd. Je mag binnenkort ook ons nieuwe project tekenen. Blijf doorgaan!

Yeral

Bas heeft voor ons de zorg uit handen genomen voor het mogelijk maken van ons dakkapel. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en service die ons verleend heeft!

John van Benten

Fijne ervaring gehad met profectum engineering, er word proactief meegedacht met het bedenken/opzetten van bouwplannen waardoor er voor ons veel zorg en stress ontnomen werd. Wij zijn tevreden met het opgeleverde werk!

Azzouz

De vergunningsvrij bouwen check was met 1 dag geregeld, blij mee, bedankt!

Arno Meijer

Heel goed behandelt en correct in zijn bereken/tekeningen

Ad van Oevelen

Voor mij heeft Profectum Engineering In een korte tijd 2 bouwtekeningen gemaakt Waarvan 1 met een vergunning Ik ben zeer tevreden! Alles word snel geregeld en de communicatie is super!

Aannemingsbedrijf L. de Witte

Door Bas professioneel en vriendelijk geholpen met de tekeningen en aanvraag voor mantelzorgwoning

Riet de Vugt Vermunt