Het jonge en flexibele bureau

Een jong bouwkundig tekenbureau opgericht op 8 mei 2012 door Bas Lazeroms.

We zijn een jong en flexibel bedrijf met een frisse blik op de hedendaagse bouwkunde. We gaan mee met de digitale revolutie, en zijn goed bekend met diverse CAD en 3D tekenprogramma’s. Door maximaal gebruik te maken van onze kennis en alle beschikbare informatie zullen we u altijd een goed onderbouwd advies op maat geven. Ondertussen hebben we al vele bouwaanvragen gedaan met enkel tevreden klanten als resultaat.


Bas Lazeroms

Telefoon: 06-30559407
E-mail: bas@profectum-engineering.nl

Ik ben Bas Lazeroms, de eigenaar van Profectum Engineering. Ik heb het bedrijf opgestart op 8 mei 2012 na het afronden van mijn MBO studie Bouw- en Infra aan het Markizaat College te Bergen op Zoom. Hierna heb ik nog de studie Bouwtechnische bedrijfskunde gevolgd aan de Avans Hogeschool te Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Na het afronden van deze studie heb ik in Februari 2019 de stap genomen om volledig voor mezelf te beginnen. Tijdens mijn studie ben ik ook altijd in het werkveld bezig geweest en heb hiermee al de nodige ervaring opgedaan met het uitwerken van projecten en het contact met de klant en de gemeente.


Als u meer over wil weten over de door ons uitgevoerde projecten, neemt u dan gerust een kijkje bij onze referenties en projecten.