Vergunningsvrij bouwen

Heeft u daadwerkelijk een vergunning nodig?

Tegenwoordig zijn bouw en verbouw plannen onder bepaalde voorwaarden vergunningvrij. Voordat er gestart wordt met het maken van tekeningen is het verstandig eerst een check uit te voeren of uw plannen (misschien met een kleine aanpassing) vergunningvrij uitgevoerd zouden kunnen worden. Op deze manier kunt u de leges besparen en heeft u ook niet te maken met de ambtelijke molen van de gemeente.

Profectum Engineering heeft een speciaal opgestelde format waarmee op een eenduidige wijze gecheckt kan worden of uw plannen al dan niet vergunningsbehoevend zijn. Ook wordt duidelijk onder welke voorwaarden ze vergunningvrij uitgevoerd kunnen worden. Twijfelt u of uw plannen vergunningvrij gebouwd kunnen worden, neemt u dan gerust contact met ons op en wij zoeken het tot op de bodem voor u uit!

Offerte aanvragen


Bas heeft goed ingespeeld op onze behoefte, namelijk snel een rapportage gemaakt om een conflict over een vergunningsvrij bouwwerk te voorkomen, we waren er erg blij mee. Rapportage is ook zeer uitputtend gemaakt, dat geeft rust.

Daniel Vuijk

Bas heeft ons geholpen met het controleren van de bestemmingsplan voor het bouwen van een garage bij ons huis. Ook heeft hij een check gedaan hoe er eventueel vergunningsvrij gebouwd kon worden. Dit heeft hij snel en vakkundig gedaan. Mochten wij verder willen gaan met een vergunning aanvragen gaan wij dit zeker via Bas doen. Mocht je aan een bouw project willen beginnen raden wij Bas Lazeroms zeker aan.

Sabine Ben Aziza-Groenewout

De vergunningsvrij bouwen check was met 1 dag geregeld, blij mee, bedankt!

Arno Meijer