Verduurzamingsadvies

Samen voor een duurzame toekomst.

Bent u van plan om uw woning te verduurzamen of kan uw woning wel een upgrade gebruiken qua duurzaamheid? weet u niet waar u moet beginnen en welke opties er allemaal zijn om dit aan te pakken? Wij kunnen u hierbij helpen.

Wij kunnen voor u onafhankelijk een duurzaamheidsadvies opstellen.

Onze duurzaamheidsadviezen worden gemaakt volgens een vaste formule:

Stap 1: Allereerst wordt er gekeken naar hoe het energieverbruik van de woning geminimaliseerd kan worden

Stap 2: Vervolgens wordt er gekeken naar de mogelijkheid tot het gebruiken van duurzame energie.

Stap 3: Als laatste wordt er gekeken hoe er zo efficient mogelijk omgegaan kan worden met de te gebruiken energie.

Gedurende het doorlopen van deze stappen wordt er gekozen voor duurzame oplossingen voor bijvoorbeeld het isoleren van uw woning en het toepassen van vernieuwende installaties voor de verwarming en koeling hiervan.

Subsidies

Ook kunnen wij voor u checken of u in aanmerking komt voor subsidies voor het verduurzamen van uw woning.

Kort maar krachtig

Wilt u uw woning verduurzamen?

Wij regelen het advies voor u!

Contact opnemen

Bent u van plan uw verduurzaming nog wat grondiger aan te pakken en is hiervoor bijvoorbeeld een bouwvergunning of tekenwerk benodigd? Ook hiermee kunnen wij u verder helpen.


Onze diensten


Vergunningcheck

Ook kan het dat u eerst wil weten wat voor u de mogelijkheden zijn qua verbouwen, of u vergunningvrij kunt verbouwen, of dat een vergunning benodigd is. In dat geval kunnen wij dit voor u checken! Kijk hiervoor op de volgende pagina: Vergunningcheck

Weet u nog niet welke van bovenstaande diensten u nodig heeft, dan kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen!

 • Voor mij heeft Profectum Engineering In een korte tijd 2 bouwtekeningen gemaakt Waarvan 1 met een vergunning Ik ben zeer tevreden! Alles word snel geregeld en de communicatie is super!

  Aannemingsbedrijf L. de Witte

 • Fijne ervaring gehad met profectum engineering, er word proactief meegedacht met het bedenken/opzetten van bouwplannen waardoor er voor ons veel zorg en stress ontnomen werd. Wij zijn tevreden met het opgeleverde werk!

  Azzouz

 • Mijn ervaring met Bas van Profectum Engineering kan ik in het kort samenvatten, de aanvraag van mijn mijn omgevingsverunning is heel prettig en zeer professioneel verlopen. En scherp geprijsd.

  Paul

 • Zeker een aanrader! Bas Lazeroms heeft ons snel en netjes geholpen met het maken van een tekening en aanvragen van de vergunning. Reageert heel snel en is zeer behulpzaam. Heel erg bedankt.

  Peter en Regina

 • Voor mijn bedrijf aan huis heeft bas de vergunning snel en goed in orde gemaakt!

  Naomi van Zundert

 • Ik had de uitdaging dat ik een relatief klein project had, waar wel een heel vergunningstraject en meerdere disciplines bij zat. Namelijk een een schuur in de tuin met kelder eronder. Via Google een aantal partijen benaderd, Bas was de enige die mij persoonlijk benaderde en daarbij een aanbieding deed voor begeleiden van het hele vergunning traject. Na opdracht goed contact waarna binnen een maand de tekeningen en constructie berekening zijn gemaakt en de aanvraag is ingediend. Ik ben dik tevreden, bedankt Bas.

  Alex Maan

 • Constructieberekening en aanvraag bij gemeente laten regelen door Profectum. Vergunning in een keer afgegeven. Contact met Profectum prima en vlot.

  van Rhijn