Project Rieten kap woning Oudenbosch

Bij dit project is het gehele dak van de woning gelicht en is er een hele nieuwe verhoogde rieten kap met dakkapellen op geplaatst. Ook is de bij de woning behorende paardenstal flink onder handen genomen. Later is er nog een flinke aanbouw bij de woning gerealiseerd.

Projectinformatie

Tijdens dit project is letterlijk het dak eraf gegaan. Op de bestaande woning is een geheel nieuwe rieten kap geplaatst waarin klassieke details zijn gebruikt van het rietdekkersgilde. Wat direct in het oog springt zijn de prachtige dakkapellen welke een waar stukje vakwerk vertonen van Rietdekkersbedrijf Walther van der linden. Ook is de gehele schuur die bij de woning hoorde stevig onder handen genomen. Later is er ook nog een aanbouw bij de woning geplaatst welke de woonkamer een stuk heeft vergroot. In de aanbouw is de constructieve balklaag mooi in het zicht gebleven.

Reactie klant

Verbouwing nieuwe kap naar rieten dak. Met Bas Lazeroms is de afspraak gemaakt het gehele trajekt van ontwerp tot bouwvergunning en uitvoering op zich te nemen. Ontwerp moest op zeer korte tijd gerealiseerd worden, alsmede indiening voor bouwvergunning. De inzet , kwaliteit en het meedenken is ongekend groot en goed geweest. Kontakten met de gemeente en de rietdekker wat betreft konstrukties is perfekt verlopen. Bouwvergunning binnen 6 weken gerealiseerd en start bouw is nu gaande. De begeleiding tijdens de verbouwing door P E is heel goed en deskundig. Realisatie van het hele gebeuren voldoet meer dan we verwacht hadden en last but not least is dit mede te danken aan de samenwerking van P E met de diverse partijen. Het is niet de eerste keer dat Profectum dit presteert! Een meer dan tevreden opdrachtgever. Cor Rockx - Installatiebedrijf de Kraan

Offerte aanvragen

Alle projecten bekijken