Project Monumentaal pand Roosendaal

Profectum Engineering heeft met veel passie en geduld gewerkt aan de verbouwing van dit prachtige monumentale pand in Roosendaal.Voorheen was het pand in gebruik als kantoor, maar het zal in de toekomst in gebruik worden genomen als woning.

Projectinformatie

Profectum Engineering heeft met veel passie en geduld gewerkt aan de verbouwing van dit prachtige monumentale pand in Roosendaal. Voorheen was het pand in gebruik als kantoor, maar het zal in de toekomst in gebruik worden genomen als woning.

Op de bovenste verdieping van het pand is een dakdoorgang gerealiseerd om toegang tot het platte dak te verlenen, wat tot dakterras is gemaakt. Het dak wat bestond uit asbest leien is vervangen door een klassiek pannendak. Verder is er een nieuwe voorpui geplaatst en heeft er een grote interne verbouwing plaatsgevonden, ook zijn alle ruiten vervangen voor geïsoleerd monumentenglas met behoud van de klassieke kozijnen. Hierbij stond behoud van de karakteristieke details en de klasse van het pand voorop. Dit alles is in goede samenspraak met de gemeente tot een mooi eindresultaat gebracht.

Offerte aanvragen

Alle projecten bekijken